(0515) 57 61 69 info@fic.nl

Is jouw bedrijf in goede conditie?

Net zoals het in de sport belangrijk is een goede conditie te hebben, is dat bij ondernemen het geval. Resultaat is niet vanzelfsprekend; het vergt een goede conditie, inzet, inzicht en lef. Je moet enerzijds een lange adem hebben, maar ook een tussensprintje kunnen trekken. Soms moet je volgen, soms op kop gaan, soms bijsturen. En ja, soms raak je geblesseerd en is het tijd voor plan B. In alle gevallen staat F i C klaar om te adviseren en inzicht te geven in de situatie en de mogelijkheden.

7

BEDRIJFSADVIES

Waar sta je nu en waar wil je naartoe?

Als ondernemer sta je dagelijks voor keuzes en heb je te maken met risico’s en uitdagingen. F i C is een betrokken sparringpartner en helpt jou en je bedrijf om goed te presteren. We willen weten wat er bij jou speelt en wat je doelen zijn. Onze adviseurs bieden structuur en overzicht, waardoor je weloverwogen keuzes kunt maken die je rendement verbeteren.

Rapportages

Wat is de stand van zaken?

Om goede beslissingen te kunnen nemen is het belangrijk tijdig en regelmatig inzicht te hebben over de bedrijfsprestaties. Alleen dan weet je of alles op rolletjes gaat, of dat je een tandje bij moet zetten. F i C is betrokken en alert en helpt je de cijfers te interpreteren.

Fiscaal advies

Optimaal gebruikmaken van de spelregels

Belastingzaken worden vaak als complex ervaren. Dat zijn ze misschien ook, maar voor ons hebben de fiscale spelregels geen geheimen. Onze experts volgen regelmatig bijscholing en trainingen en zijn continu up-to-date. De fiscale spelregels passen we op een slimme manier toe bij de aangiften. Want de belastingdienst biedt ook kansen!

LONEN & HRM

Snel en nauwkeurig werken

F i C is een samenwerking aangegaan met Salariszaken. Daarmee hebben we op dit vakgebied een aantal specialisten aan boord. We reageren altijd snel op vragen en maken slim gebruik van automatisering, waardoor je altijd inzicht hebt in de stand van zaken.

F i C is oplossings- en resultaatgericht, kundig, praktisch en ze hebben een no-nonsense-instelling. Mark, Jort en Auke weten wat er bij onze bedrijven speelt en hebben aan één woord genoeg. Nog belangrijker is dat ze meedenken over de ontwikkeling van ons bedrijf. Kortom: een prettige sparringspartner.

Jan Willem Burgler en Hiele Lootsma

Directie Burlo Tanktransport B.V.

Wind in de zeilen met F i C!