(0515) 57 61 69 info@fic.nl

SNEL EN NAUWKEURIG WERKEN

LONEN & HRM 

F i C is een samenwerking aangegaan met Salariszaken. Aan het roer van team Salariszaken staan de salarisadviseurs Sander Zijlstra en Ger de Jager. Zij worden ondersteund door een team van salarisadministrateurs. Kortom; professionals in het verzorgen van salarisadministratie en HRM vraagstukken. De lat ligt hoog. Het team van Salariszaken is namelijk NIRPA gecertificeerd. Hiermee voldoet de salarisverwerking altijd aan de laatste sociale- en fiscale wet- en regelgeving. En Salariszaken werkt digitaal. De gegevens in Nmbrs worden opgeslagen in de Cloud en zo heb je overal toegang tot de gegevens. Wel zo ontspannen. Salariszaken werkt met slimme automatische koppelingen met veel financiële pakketten. Dit is efficiënt en hiermee worden veel onnodige fouten voorkomen.

We hebben een aantal echte specialisten op het gebied van salarisadministratie en HRM aan boord. 

Samenwerken met F I C

Eén vast aanspreekpunt

Eén vast aanspreekpunt voor je Salaris- en HRM zaken

Actuele kennis van zaken

Actuele kennis van arbeidsrecht, CAO’s en subsidies. Salarisadministratie die voldoet aan de actuele wet- en regelgeving

Helder in uitleg en advies

Prettige en duidelijke uitleg over alle vraagstukken.

U

Signaleren van loonregelingen

Signaleren van loonregelingen o.a. LKV (loonkostenvoordeel), LIV (lage-inkomensvoordeel), gebruik maken van de WKR (werkkostenregeling)

7

Het team legt de lat hoog en is NIRPA gecertificeerd

Als ondernemer wil je gemotiveerd personeel en een goede arbeidsrelatie. Wij zijn op de hoogte van alle wettelijke regelingen en kunnen je ondersteunen met fiscaal vriendelijke beloningen.

Ger de Jager

Salarisadviseur

Ons softwarepakket Nmbrs is eenvoudig te koppelen aan meerdere financiële pakketten. Dit levert veel (vrije) tijd op en je bent ook nog eens up to date.

Sander Zijlstra

Salarisadviseur

We reageren altijd snel op vragen.

Waar sta je en waar wil je naar toe?

Wij gebruiken geen moeilijke termen. We spreken de taal van de ondernemer, helder en duidelijk. En als wij afspreken ‘binnen twee dagen’, maken wij dit ook waar. Afspraak is afspraak. Onze periodieke werkzaamheden worden vooraf vastgelegd in een abonnement. Dit voorkomt onnodige discussie.

Wat is de stand van zaken?

Door jarenlange ervaring als adviseurs en ondernemer heeft F i C veel expertise opgebouwd. Ons team wordt periodiek geschoold. Bij F i C staat de opdrachtgever centraal. Wij willen weten wat er bij de ondernemers speelt. Hierdoor kunnen wij toegevoegde waarde bieden. Dit is de kracht van samenwerken op basis van wederzijds vertrouwen.

Interessante voordelen behalen

De fiscale spelregels hebben voor     F i C geen geheimen. Daardoor kunnen we die slim en ‘ondernemervriendelijk’ toepassen bij de belastingaangiften. Voor ons is het de sport om de belastingaangifte voor jou – uiteraard binnen de regels – zo gunstig mogelijk te maken. 

Wind in de zeilen met F i C!