Fiscaal Advies

Als ondernemer ben je bezig met je onderneming. Het is prettig dat dit fiscaalvriendelijk kan, uiteraard binnen de kaders. Wij kennen de fiscale spelregels en weten die voor ondernemers slim toe te passen bij de opmaak van de aangiften.

Dit doen wij met passie. Wij bekijken de fiscale situatie vanuit een helicopterview. Wij investeren tijd in de ondernemer om een volledig beeld te krijgen. Als voorbeeld bij de hoogte van het DGA salaris houden wij rekening met de fiscale aftrekposten in privé. Met het verlagen van het DGA salaris en deze deels te vervangen door een dividenduitkering, kun je interessante tariefvoordelen behalen!

Door de fiscale aangiften handig te optimaliseren genereren wij een positieve geldstroom voor ondernemers. Deze geldstroom kan beter aangewend worden voor de ontwikkeling van je onderneming.

Deskundig en betrokken

Door jarenlange ervaring als adviseurs en ondernemer heeft F I C veel expertise opgebouwd. Ons team wordt periodiek geschoold. Bij F I C staat de opdrachtgever centraal. Wij willen weten wat er bij de ondernemers speelt. Hierdoor kunnen wij toegevoegde waarde bieden. Dit is de kracht van samenwerken op basis van wederzijds vertrouwen.

Snel en daadkrachtig

Wij zijn praktisch, flexibel en hanteren korte lijnen. Hiermee kunnen we snel en daadkrachtig schakelen. Uit eigen ervaring snappen wij dat je tijdig en periodiek inzicht nodig hebt om goede beslissingen te maken. Met onze oplossings- en resultaatgerichte instelling helpen wij onze klant het beoogde doel te bereiken.

Bij deze klanten is F i C onder andere betrokken