(0515) 57 61 69 info@fic.nl

OPTIMAAL GEBRUIK MAKEN VAN DE SPELREGELS

Fiscaal advies

De fiscale spelregels hebben voor F i C geen geheimen. Daardoor kunnen we die slim en ‘ondernemervriendelijk’ toepassen bij de belastingaangiften. Voor ons is het de sport om de belastingaangifte voor jou – uiteraard binnen de regels – zo gunstig mogelijk te maken. Wat daarbij helpt is als we niet alleen een goed beeld hebben van jouw onderneming, maar ook van je privésituatie. Je kunt bijvoorbeeld bij de hoogte van het DGA-salaris gebruikmaken van fiscale aftrekposten in privé. Om goed te weten waar voor jou interessante voordelen zijn te behalen, investeren we tijd en aandacht aan jou en je situatie. Zo’n vertrouwensband tussen adviseur en ondernemer betaalt zich altijd terug.

Voor ons hebben de fiscale spelregels geen geheimen.

F i C levert je

Z

Belastingaangifte

Wij kunnen voor u diverse fiscale aangiften verzorgen en zorgen voor optimaal rendement met minimale belastingdruk.

Begeleiden belastingcontrole

Indien er een belastingcontrole bij jouw onderneming plaatsvindt, bereiden we dit gezamenlijk voor en be-geleiden wij de belastinginspecteur met de controle.
l

Bedrijfsovername

Wil je een bedrijf overnemen of ver-kopen? Dan begeleiden wij je graag in dit traject.

Herstructurering

Een onderneming kan in verschillen-de structuren opgericht worden. Wij adviseren je graag welke structuur in jouw situatie de beste keuze is. Hier-bij kijken we vooral naar te behalen belastingvoordelen en aansprakelijkheid.
7

Interessante voordelen behalen

 

Voor ons is het de sport om de belastingaangifte voor jou  zo gunstig mogelijk te maken.

Ruben Haringa (RB)

Fiscaal medewerker

 

Belastingzaken worden vaak als complex ervaren. Dat zijn ze misschien ook, maar voor ons hebben de fiscale spelregels geen geheimen. Onze experts volgen regelmatig bijscholing en trainingen en zijn continu up-to-date. De fiscale spelregels passen we op een slimme manier toe bij de aangiften. Want de belastingdienst biedt ook kansen!

TEAM Fiscaal advies

Mark de Vries

Ruben Haringa

Marco Keizer

Wat is de stand van zaken?

Door jarenlange ervaring als adviseurs en ondernemer heeft F i C veel expertise opgebouwd. Ons team wordt periodiek geschoold. Bij F i C staat de opdrachtgever centraal. Wij willen weten wat er bij de ondernemers speelt. Hierdoor kunnen wij toegevoegde waarde bieden. Dit is de kracht van samenwerken op basis van wederzijds vertrouwen.

 

Waar sta je en waar wil je naar toe?

Wij gebruiken geen moeilijke termen. We spreken de taal van de ondernemer, helder en duidelijk. En als wij afspreken ‘binnen twee dagen’, maken wij dit ook waar. Afspraak is afspraak. Onze periodieke werkzaamheden worden vooraf vastgelegd in een abonnement. Dit voorkomt onnodige discussie.

Wind in de zeilen met F i C!