Fiscaal Advies

Als ondernemer ben je bezig met je onderneming. Het is prettig dat dit fiscaalvriendelijk kan, uiteraard binnen de kaders. Wij kennen de fiscale spelregels en weten die voor ondernemers slim toe te passen bij de opmaak van de aangiften.

Dit doen wij met passie. Wij bekijken de fiscale situatie vanuit een helicopterview. Wij investeren tijd in de ondernemer om een volledig beeld te krijgen. Als voorbeeld bij de hoogte van het DGA salaris houden wij rekening met de fiscale aftrekposten in privé. Met het verlagen van het DGA salaris en deze deels te vervangen door een dividenduitkering, kun je interessante tariefvoordelen behalen!

Door de fiscale aangiften handig te optimaliseren genereren wij een positieve geldstroom voor ondernemers. Deze geldstroom kan beter aangewend worden voor de ontwikkeling van je onderneming.

Werken bij FiC

F i C is groeiende en in ontwikkeling. Hierbij zijn wij altijd geïnteresseerd in talentvolle teamplayers. Je hebt bijvoorbeeld ruime ervaring als relatiebeheerder in de accountancy bij (middelgrote) MKB bedrijven. Als jij toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers en de F i C organisatie kunt bieden en graag wilt werken in een organisatie waar ruimte is voor eigen inbreng, dan zien wij graag je mail, voorzien van motivatie en cv, tegemoet.

Snel en daadkrachtig

Wij zijn praktisch, flexibel en hanteren korte lijnen. Hiermee kunnen we snel en daadkrachtig schakelen. Uit eigen ervaring snappen wij dat je tijdig en periodiek inzicht nodig hebt om goede beslissingen te maken. Met onze oplossings- en resultaatgerichte instelling helpen wij onze klant het beoogde doel te bereiken.

Bij deze klanten is F i C onder andere betrokken