Organisatie

Ontstaan

Het verhaal van F i C is ontstaan vanuit de ondernemersactiviteiten van Auke van der Meer. Als relatiebeheerder in de accountancy voor MKB bedrijven en als controller in het (internationale) bedrijfsleven had hij al een mooie staat van dienst. Daarnaast heeft Auke geparticipeerd in MKB bedrijven en dit gecombineerd met de functies van financieel- en algemeen directeur. Vooruitstrevend als hij is, ziet hij een ontwikkeling dat er meer behoefte is aan periodieke managementrapportages en advisering bij (middelgrote) MKB bedrijven. De behoefte sluit naadloos aan bij zijn bedrijfskundige- en accountancyervaring.

Hij besluit deze ontwikkeling als zelfstandig ondernemer te faciliteren. In de loop van jaren en met een toename van opdrachtgevers ontstaat een team van allround financieel, bedrijfskundig en fiscaal adviseurs en assistenten.

Team

F i C is doelmatig georganiseerd en werkt met een team van goed opgeleide, vakkundige, betrokken en bovenal resultaatgerichte mensen. F i C is volledig onafhankelijk.

Aanvullend werken wij met een flexibel bestand van partners die bekend zijn met onze werkwijze. Deze specialisten kunnen wij indien nodig direct inschakelen om projectmatig ondersteuning te bieden op diverse vakgebieden (waaronder personeelszaken, juridisch, notarieel en pensioenadvisering en ICT).

Vacatures / talent

F i C is groeiende en in ontwikkeling. Hierbij zijn wij altijd geïnteresseerd in talentvolle teamplayers. Je hebt bijvoorbeeld ruime ervaring als relatiebeheerder in de accountancy bij (middelgrote) MKB bedrijven. Als jij toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers en de F i C organisatie kunt bieden en graag wilt werken in een organisatie waar ruimte is voor eigen inbreng, dan zien wij graag je mail, voorzien van motivatie en cv, tegemoet.

Geen vacatures beschikbaar.

Bij deze klanten is F i C onder andere betrokken