(0515) 57 61 69 info@fic.nl

Wij houden jou financieel op koers

Hoe het allemaal begon

F i C is ontstaan rondom Auke van der Meer, die de overstap maakte van functies in het bedrijfsleven naar het zelfstandig ondernemerschap. Hij heeft een achtergrond als relatiebeheerder in de accountancy en als controller in het (internationale) bedrijfsleven. Daarnaast participeerde hij in MKB-bedrijven als financieel en algemeen directeur.

Wij zien dat er bij (middelgrote) MKB-bedrijven steeds meer behoefte is aan periodieke managementrapportages en advisering, als team spelen wij hierop in. In de loop van de jaren, en met een groeiend aantal opdrachtgevers, is een team ontstaan van allround financieel, bedrijfskundig en fiscaal adviseurs en assistenten.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om F i C te betrekken bij en in te zetten voor je organisatie? Neem gerust contact met ons op. De koffie staat klaar!

7

Het TEAM F i C

F i C is volledig onafhankelijk en werkt met een team van goed opgeleide, vakkundige, betrokken en bovenal resultaatgerichte mensen.

Aanvullend hebben wij een flexibel netwerk van partners die bekend zijn met onze werkwijze. Deze specialisten kunnen wij direct inschakelen voor projectmatige ondersteuning op vakgebieden als juridisch, notarieel en pensioenadvies, personeelszaken en ICT.

Auke van der Meer
Bedrijfsadviseur / Relatiebeheerder

Saskia Bonthuis
Financieel en Fiscaal Medewerker

Mark de Vries
Relatiebeheerder / Interne zaken

Elly van der Ploeg
Financieel en Fiscaal Medewerker

Pieter de Boer
Adviseur / Relatiebeheerder

Eelke van der Wagen
Financieel en Fiscaal Medewerker

Henk Veenstra
Salarisadministrateur

Ger de Jager
Salarisadviseur

Sander Zijlstra
Salarisadviseur

Ruben Haringa (RB)
Fiscaal Medewerker

Jort Strikwerda
Adviseur / Relatiebeheerder

Marco Keizer
Belastingadviseur

Bas Hofman
Salarisadministrateur

 

Arjan van der Meer
Medewerker Marketing / Social media

Vacatures / Talent

F i C is groeiende en in ontwikkeling. Hierbij zijn wij altijd geïnteresseerd in talentvolle teamplayers. Je hebt bijvoorbeeld een ruime ervaring als relatiebeheerder in de accountancy bij (middelgrote) MKB bedrijven. Als je hiermee toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers en de F i C organisatie kunt bieden en graag wilt werken in een organisatie waar ruimte is voor eigen inbreng, dan zien wij graag je mail, voorzien van motivatie en achtergrond tegemoet.