(0515) 57 61 69 info@fic.nl

Wij houden jou financieel op koers

TEAM F i C

F i C is volledig onafhankelijk en werkt met een team van goed opgeleide, vakkundige, betrokken en bovenal resultaatgerichte mensen.

Aanvullend hebben wij een flexibel netwerk van partners die bekend zijn met onze werkwijze. Deze specialisten kunnen wij direct inschakelen voor projectmatige ondersteuning op vakgebieden als juridisch, notarieel en pensioenadvies, personeelszaken en ICT.

Auke van der Meer
Bedrijfsadviseur / Relatiebeheerder

Saskia Bonthuis
Financieel en Fiscaal Medewerker

Mark de Vries
Relatiebeheerder / Interne zaken

Elly van der Ploeg
Financieel en Fiscaal Medewerker

Pieter de Boer
Adviseur / Relatiebeheerder

Eelke van der Wagen
Financieel en Fiscaal Medewerker

Ruben Haringa (RB)
Fiscaal Medewerker

Jort Strikwerda
Adviseur / Relatiebeheerder

Marco Keizer
Belastingadviseur

Arjan van der Meer
Medewerker Marketing / Social media

VANAF HET BEGIN TOT HET HEDEN

In 2000 is Auke van der Meer gestart als zelfstandig ondernemer. Auke had een al een jarenlange ervaring opgedaan als adviseur in de accountancy en controller in het (internationale) bedrijfsleven. Daarnaast heeft hij geparticipeerd in MKB bedrijven, waarbij hij de rol vervulde als algemeen- en financieel directeur.

Door een groeiend aantal opdrachtgevers is een team ontstaan van allround financieel, bedrijfskundig, fiscaal adviseurs en assistenten.In 2019 zijn Pieter de Boer en Mark de Vries toegetreden als medeaandeelhouder. Pieter is naast adviseur verantwoordelijk voor commercie en algemene zaken. Mark is naast relatiebeheerder belast met de interne zaken (o.a. administratie, ICT en facturering). Samen met Jort Strikwerda (adviseur en relatiebeheerder) hebben Mark, Pieter en Jort de dagelijke leiding bij F i C sinds januari 2022. Auke is als aandeelhouder actief betrokken en zal zich hoofdzakelijk bezig houden met adviesvraagstukken, zakelijke mediation en businesscoaching/ sparringspartner.
De koers die F i C vaart – het bieden van inzicht door actuele periodieke- en jaarrapportages en (bedrijfskundige, fiscale en financiële) advisering aan haar klanten – blijft ongewijzigd. Naast het bieden van adviezen wil F i C ook graag samen met de ondernemer de doelstellingen realiseren. Hiermee kunnen de (huidige en nieuwe klanten) doen wat bij hun past en waar ze goed in zijn: Ondernemen! Met het team van    F i C zien wij dit met vertrouwen tegemoet.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om F i C te betrekken bij en in te zetten voor je organisatie? Neem gerust contact met ons op. De koffie staat klaar!

Vacatures / Talent

F i C is groeiende en in ontwikkeling. Hierbij zijn wij altijd geïnteresseerd in talentvolle teamplayers. Je hebt bijvoorbeeld een ruime ervaring als relatiebeheerder in de accountancy bij (middelgrote) MKB bedrijven. Als je hiermee toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers en de F i C organisatie kunt bieden en graag wilt werken in een organisatie waar ruimte is voor eigen inbreng, dan zien wij graag je mail, voorzien van motivatie en achtergrond tegemoet.