Organisatie

Ontstaan

Het verhaal van F i C is ontstaan vanuit de ondernemersactiviteiten van Auke van der Meer. Als relatiebeheerder in de accountancy voor MKB bedrijven en als controller in het (internationale) bedrijfsleven had hij al een mooie staat van dienst. Daarnaast heeft Auke geparticipeerd in MKB bedrijven en dit gecombineerd met de functies van financieel- en algemeen directeur. Vooruitstrevend als hij is, ziet hij een ontwikkeling dat er meer behoefte is aan periodieke managementrapportages en advisering bij (middelgrote) MKB bedrijven. De behoefte sluit naadloos aan bij zijn bedrijfskundige- en accountancyervaring.

Hij besluit deze ontwikkeling als zelfstandig ondernemer te faciliteren. In de loop van jaren en met een toename van opdrachtgevers ontstaat een team van allround financieel, bedrijfskundig en fiscaal adviseurs en assistenten.

Team

F i C is doelmatig georganiseerd en werkt met een team van goed opgeleide, vakkundige, betrokken en bovenal resultaatgerichte mensen. F i C is volledig onafhankelijk.

Aanvullend werken wij met een flexibel bestand van partners die bekend zijn met onze werkwijze. Deze specialisten kunnen wij indien nodig direct inschakelen om projectmatig ondersteuning te bieden op diverse vakgebieden (waaronder personeelszaken, juridisch, notarieel en pensioenadvisering en ICT).

Vacatures / talent

F i C is groeiende en in ontwikkeling. Hierbij zijn wij altijd geïnteresseerd in talentvolle teamplayers. Je hebt bijvoorbeeld ruime ervaring als relatiebeheerder in de accountancy bij (middelgrote) MKB bedrijven. Als jij toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers en de F i C organisatie kunt bieden en graag wilt werken in een organisatie waar ruimte is voor eigen inbreng, dan zien wij graag je mail, voorzien van motivatie en cv, tegemoet.

Vacature: Teamlid Administratie/Financiën met secretariële “skills”

F i C verzorgt bedrijfsadvies en accountancy voor een klantenportefeuille, waar wij trots op zijn. Wij zoeken:Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. Je krijgt energie van werken met cijfers, afgewisseld met secretariële werkzaamheden. Je hebt ervaring met het verzorgen van administraties of bent bereid je dit snel […]

F i C verzorgt bedrijfsadvies en accountancy voor een klantenportefeuille, waar wij trots op zijn.

Wij zoeken:
Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. Je krijgt energie van werken met cijfers, afgewisseld met secretariële werkzaamheden. Je hebt ervaring met het verzorgen van administraties of bent bereid je dit snel eigen te maken. Je bent gewend om te werken met deadlines…Herken jij jezelf hierin; dan zou jij zomaar ons nieuwe collega kunnen zijn!

De sfeer bij F i C is open en informeel. Wij willen op een pragmatische wijze kwaliteit en toegevoegde waarde leveren aan onze klanten. Dus bij F i C geen strak keurslijf aan (doorgeslagen) regels en dossiervorming.

Wij verwachten:
Bij F i C krijg je de ruimte om jezelf zelfstandig te bekwamen in het verzorgen van administraties voor klanten. Tevens ondersteun je onze adviseurs en relatiebeheerders bij het voorbereiden en afronden van periodieke controles, opstellen rapportages en fiscale aangiften. Na een inwerkperiode krijg je zelfstandig klantencontact. Samen met je collega’s draag je bij aan de groei, ontwikkeling en het succes van onze klanten en ons bedrijf F i C.

Je werkt nauwkeurig, kan hoofdzaken en bijzaken onderscheiden, bent nieuwsgierig en praktisch ingesteld. Je waardeert feedback en ziet dit als waardevolle input om jezelf te ontwikkelen. Je hebt enige affiniteit met ICT. Verder vind je het leuk om te communiceren met klanten en collega’s

Functie inhoud:

 • Digitaal verwerken van administraties voor klanten
 • Communicatie met klanten over administratieve vragen
 • Voorbereiden en afronden van rapportages en fiscale aangiften
 • Verzorgen facturering aan klanten van F i C
 • Versturen periodieke nieuwsbrieven

Wij bieden:

 • Een leuke job ( 16 uur – 24 uur p/wk) binnen een groeiend gezond bedrijf.
 • Team met leuke collega’s en een informele sfeer (no nonsense).
 • Opleidingsmogelijkheden, ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.
 • Werken binnen reguliere kantoortijden.
 • Passende arbeidsvoorwaarden, die mee zullen groeien met je ontwikkeling.
 • Regelmatig gezellige teamuitjes i.c.m. een “borrel”
 • Lekkere koffie of thee.

Herken je jezelf? Wij gaan graag de uitdaging met jou aan! Dus wat houd je nog tegen? Stuur gelijk je motivatie en CV naar info@fic.nl. Heb je vooraf vragen, bel gerust met Auke van der Meer, Pieter de Boer of Mark de Vries.

Bij deze klanten is F i C onder andere betrokken