Organisatie

Ontstaan

Het verhaal van F i C is ontstaan vanuit de ondernemersactiviteiten van Auke van der Meer. Als relatiebeheerder in de accountancy voor MKB bedrijven en als controller in het (internationale) bedrijfsleven had hij al een mooie staat van dienst. Daarnaast heeft Auke geparticipeerd in MKB bedrijven en dit gecombineerd met de functies van financieel- en algemeen directeur. Vooruitstrevend als hij is, ziet hij een ontwikkeling dat er meer behoefte is aan periodieke managementrapportages en advisering bij (middelgrote) MKB bedrijven. De behoefte sluit naadloos aan bij zijn bedrijfskundige- en accountancyervaring.

Hij besluit deze ontwikkeling als zelfstandig ondernemer te faciliteren. In de loop van jaren en met een toename van opdrachtgevers ontstaat een team van allround financieel, bedrijfskundig en fiscaal adviseurs en assistenten.

Team

F i C is doelmatig georganiseerd en werkt met een team van goed opgeleide, vakkundige, betrokken en bovenal resultaatgerichte mensen. F i C is volledig onafhankelijk.

Aanvullend werken wij met een flexibel bestand van partners die bekend zijn met onze werkwijze. Deze specialisten kunnen wij indien nodig direct inschakelen om projectmatig ondersteuning te bieden op diverse vakgebieden (waaronder personeelszaken, juridisch, notarieel en pensioenadvisering en ICT).

Vacatures / talent

F i C is groeiende en in ontwikkeling. Hierbij zijn wij altijd geïnteresseerd in talentvolle teamplayers. Je hebt bijvoorbeeld ruime ervaring als relatiebeheerder in de accountancy bij (middelgrote) MKB bedrijven. Als jij toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers en de F i C organisatie kunt bieden en graag wilt werken in een organisatie waar ruimte is voor eigen inbreng, dan zien wij graag je mail, voorzien van motivatie en cv, tegemoet.

Vacature: Teamlid rapportages en fiscale aangiften
Wij zoeken: Vanwege groei van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. Je hebt ervaring met het opstellen van rapportages en fiscale aangiften. Je krijgt energie van “goochelen” met cijfers en werken in een jong en ambitieus team. Daarnaast ben je gewend om een bijdrage te leveren voor onze klanten. Herken jij […]

Wij zoeken:
Vanwege groei van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. Je hebt ervaring met het opstellen van rapportages en fiscale aangiften. Je krijgt energie van “goochelen” met cijfers en werken in een jong en ambitieus team. Daarnaast ben je gewend om een bijdrage te leveren voor onze klanten. Herken jij jezelf hierin, dan zou jij zomaar onze nieuwe collega kunnen zijn!.

Wij zijn namelijk op zoek naar een TEAMPLAYER. Je bent professioneel en neemt je verantwoordelijkheid in het opstellen van periodieke controles, rapportages en fiscale aangiften.

De sfeer bij F i C is open en informeel. Wij werken pragmatisch, dus er is geen sprake van een strak keurslijf aan doorgeslagen regels en dossiervorming.

Wij verwachten:
Bij F i C krijg je de ruimte om jezelf zelfstandig te bekwamen in de periodieke controles, opstellen rapportages en fiscale aangiften. Je hebt zelfstandig klantencontact. Samen met je collega’s draag je bij aan de groei, ontwikkeling en het succes van onze klanten en ons bedrijf F i C.

Je bent goed in en trots op je vak. Je werkt nauwkeurig, kan hoofdzaken en bijzaken onderscheiden, nieuwsgierig en praktisch ingesteld. Je waardeert feedback en ziet dit als waardevolle input om jezelf te ontwikkelen. Je hebt affiniteit met ICT.

Verder vind je het leuk om te communiceren met klanten en collega’s.

Functie inhoud:

 • Controle administraties voor klanten.
 • Communicatie met klanten over administratieve en fiscale vragen.
 • Maand- en kwartaalrapportages opstellen.
 • Opstellen jaarcijfers, publicatie en fiscale aangiften.
 • Signaleren van adviespunten bij klanten.
 • Uitwerking adviesvraagstukken in samenwerking met collega’s.

Wij bieden:

 • Een uitdagende job ( 32 uur – 36 uur p/wk) binnen een groeiend gezond bedrijf.
 • Team met leuke collega’s en een informele sfeer (no nonsense).
 • Opleidingsmogelijkheden en ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.
 • Werken binnen reguliere kantoortijden.
 • Goede arbeidscondities, die mee zullen groeien met je ontwikkeling.
 • Regelmatig gezellige teamuitjes i.c.m. een borrel.
 • Lekkere koffie of thee.

Herken je jezelf? Wij gaan graag de uitdaging met jou aan! Dus wat houd je nog tegen? Stuur gelijk je motivatie en CV naar info@fic.nl. Heb je vooraf vragen, bel gerust met Auke van der Meer.

Bij deze klanten is F i C onder andere betrokken