Rapportages

Weet jij de ontwikkeling van de omzet per klant, marges en kosten per periode? Tijdig bijsturen kan alleen met actueel inzicht in je cijfers. Met onze jarenlange ervaring in accountancy en bedrijfsleven begrijpen wij dit als geen ander.

F i C maakt zowel jaarrapportages als tussentijdse cijfers voor haar klanten. De rapportages maken we klant- en branchespecifiek met bijbehorende kengetallen en KPI’s en last but not least duidelijke grafieken. We maken vergelijkingen met de begroting en/of voorgaande perioden. Niet te vergeten de forecast voor aankomende periode, bijvoorbeeld ontwikkeling orderportefeuille. Met deze managementinformatie kun je aan de juiste knoppen draaien. Dit inzicht geeft rust in je organisatie.

Deskundig en betrokken

Door jarenlange ervaring als adviseurs en ondernemer heeft F I C veel expertise opgebouwd. Ons team wordt periodiek geschoold. Bij F I C staat de opdrachtgever centraal. Wij willen weten wat er bij de ondernemers speelt. Hierdoor kunnen wij toegevoegde waarde bieden. Dit is de kracht van samenwerken op basis van wederzijds vertrouwen.

Helder en duidelijk 

Wij gebruiken geen moeilijke termen. We spreken de taal van de ondernemer, helder en duidelijk. En als wij afspreken ‘binnen twee dagen’, maken wij dit ook waar. Afspraak is afspraak. Onze periodieke werkzaamheden worden vooraf vastgelegd in een abonnement. Dit voorkomt onnodige discussie.

Bij deze klanten is F i C onder andere betrokken