Rapportages

Weet jij de ontwikkeling van de omzet per klant, marges en kosten per periode? Tijdig bijsturen kan alleen met actueel inzicht in je cijfers. Met onze jarenlange ervaring in accountancy en bedrijfsleven begrijpen wij dit als geen ander.

F i C maakt zowel jaarrapportages als tussentijdse cijfers voor haar klanten. De rapportages maken we klant- en branchespecifiek met bijbehorende kengetallen en KPI’s en last but not least duidelijke grafieken. We maken vergelijkingen met de begroting en/of voorgaande perioden. Niet te vergeten de forecast voor aankomende periode, bijvoorbeeld ontwikkeling orderportefeuille. Met deze managementinformatie kun je aan de juiste knoppen draaien. Dit inzicht geeft rust in je organisatie.

Werken bij FiC

F i C is groeiende en in ontwikkeling. Hierbij zijn wij altijd geïnteresseerd in talentvolle teamplayers. Je hebt bijvoorbeeld ruime ervaring als relatiebeheerder in de accountancy bij (middelgrote) MKB bedrijven. Als jij toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers en de F i C organisatie kunt bieden en graag wilt werken in een organisatie waar ruimte is voor eigen inbreng, dan zien wij graag je mail, voorzien van motivatie en cv, tegemoet.

Helder en duidelijk

Wij gebruiken geen moeilijke termen. We spreken de taal van de ondernemer, helder en duidelijk. En als wij afspreken ‘binnen twee dagen’, maken wij dit ook waar. Afspraak is afspraak. Onze periodieke werkzaamheden worden vooraf vastgelegd in een abonnement. Dit voorkomt onnodige discussie.

Bij deze klanten is F i C onder andere betrokken